Onze diensten

We provide Fast, High Quality Translations, 24/7

Wij leveren hoogkwalitatieve vertalingen, 24/7

Onze uitgebreide ervaring heeft ons het immense belang van een snelle, rechtlijnige, en hoofdzakelijk anonieme manier van opdrachtverstrekking onder het oog gebracht. De opdrachten moeten snel en gemakkelijk via internet afgewikkeld kunnen worden en daarbij uitstekende kwaliteit en relatieve anonimiteit bieden. Dat is precies de service, die "The Business Translator" biedt.
Bovendien is The Business Translator in staat, zo nodig de vertaling aan de individuele vereisten van de klant aan te passen - of dit nou een aparte terminologie, specifieke taalvereisten of verdere elementen betreft. Onze flexibele service is erop gericht elke klant optimale service en rondom tevredenheid te garanderen.

 • Uw website is als het ware uw visitekaartje voor de wereld. Uw website geeft u de kans uw bedrijf of organisatie voor te stellen aan een breder publiek – meer nog, aan de hele wereld. Een website vertalen is een complex proces dat ervaring vereist op het vlak van marketing en een begrip van de vakterminologie van de betreffende sector, of u nu een farmaceutisch bedrijf, een toeristische regio of een advocatenkantoor bent. De teksten moeten goed vindbaar zijn voor de zoekrobots van zoekmachines.

  Lees meer...

 • In de medische sector is een vertaling van hoogstaande kwaliteit geen luxe. Het kan zelfs kritisch zijn! Hoewel de geneeskunde universeel is, taal is dat niet. En zonder een volledig begrip van alle medische termen, concepten en de specifieke terminologie, is het onmogelijk een volledig juiste vertaling te maken die de universele betekenis van de medische tekst weergeeft.

  Lees meer...

 • Hebt u er al ooit bij stilgestaan hoeveel extra klanten u zou kunnen werven als ze alles begrepen wat u schreef? In deze globale maatschappij, komt een groot aantal verschillende klanten wereldwijd in contact met de marketing van uw bedrijf.

  Lees meer...

 • Beëdigde juridische vertalingen zijn juridische documenten die vaak een exacte vertaling moeten zijn van de brontekst. De vertaling moet met de handtekening van de vertaler gecertificeerd worden en gelegaliseerd, teneinde aanvaard te worden door gerechtshoven en overheden. Vaak volstaat een beëdigde vertaling. Sommige instanties, en vooral gerechtshoven, eisen echter gelegaliseerde vertalingen.

  Lees meer...

 • Juridische vertalingen zijn vertalingen van juridische en gerechtelijke teksten. De brontekst is gebaseerd op het rechtsysteem en de specifieke terminologie van dit vakgebied. Bijgevolg is het belangrijk dat de doeltekst nagelezen wordt door iemand die vertrouwd is met het rechtsysteem en zijn taalgebruik.

  Lees meer...

 • De meeste wereldwijde organisaties hebben gespecialiseerde vertalers nodig om documenten, rapporten en verslagen in te dienen bij de verschillende controleorganismen. Met de hulp van onze vertaaldienst kunnen bedrijven hun kritische financiële en juridische stukken professioneel laten vertalen.

  Lees meer...

 • Nu bedrijven meer en meer globaal worden, is de vraag naar technische productinformatie in verschillende talen vaker aan de orde. Technische vertalingen zijn gespecialiseerde vertalingen van documenten geschreven door technische schrijvers, of, meer specifiek, teksten die verband houden met het technologisch vakgebied of teksten over de praktische toepassing van wetenschappelijke en technische informatie.

  Lees meer...

 • U kunt ons uw documenten bezorgen in elk formaat zoals MS Word, Excel, Powerpoint, TIF of PDF. We zullen uw tekst vertalen naar de doeltaal en het formaat van uw keuze en hem binnen een korte termijn terugsturen. Of het nu om een grote of kleine vertaalopdracht gaat, TBT kan u altijd van dienst zijn.

  Lees meer...

Waarom ons kiezen?

 • Onze transparantie en integriteit
 • Wij gebruiken de nieuwste technologie om overheadkosten te reduceren
 • Mondiaal toonaangevende leverancier van gecertificeerde juridische en financiële vertalingen
 • Wij bieden - 24 uur per dag, 7 dagen in de week - gepersonifieerde service
 • Hoge kwaliteit en tijdige levering
 • Dagelijkse capaciteit meer dan 3,5 miljoen woorden
 • ISO17100 Gecertificeerde Vertaaldienst
 • CAN/CGSB-131.10 Gecertificeerde Vertaaldienst

Wat zeggen onze klanten?

"On behalf of the entire MILMUN Association I would like to sincerely thank you for the excellent services provided and your generous sponsorship of this year's MILMUN 2011 conference!"

 
K. Victor Henckel von Donnersmarck - MILMUN Association President, www.milmun.org

News

2015-06-08 The Translator Group nu gecertificeerd conform ISO17100.: Per 1 juni wordt The Translator Group, één van de grootste vertaalbureaus in Europa, ...

  Lees meer...

2014-04-12 The Translator Group ontwikkelt zich steeds sterker en beter: De markt voor vertaaldiensten had in de laatste 24 maanden te kampen met stagnatie. ...

  Lees meer...

Waar kunt u ons vinden ?

Klantendienst Europa

Obere Balgenstrasse 3
CH-6062 Wilen
E-mail: office(at)the-business-translator.com
Skype: the-translator
Tel: +41 79 299 1311
E-mail: office(at)the-business-translator.com
Skype: the-translator