Marketing/PR vertaling

Hebt u er al ooit bij stilgestaan hoeveel extra klanten u zou kunnen werven als ze alles begrepen wat u schreef?

In deze globale maatschappij, komt een groot aantal verschillende klanten wereldwijd in contact met de marketing van uw bedrijf. U staat open voor nieuwe markten en een grotere doelgroep. Na de nieuwe markten voor uw product of dienst te hebben geselecteerd, zult u niet alleen het juiste marketingagentschap en de juiste tools, maar ook het juiste vertaalbureau nodig hebben.

Vertalen voor marketing doeleinden vraagt vaak meer dan een letterlijke vertaling. Reclameboodschappen spelen vaak in op de behoeften en verlangens van de doelgroep. De boodschap kan bijgevolg sterk cultuurgebonden zijn, vol metaforen en woordspelingen. Om dit te vertalen, moet de vertaler niet alleen het doel van de boodschap maar ook de betekenis van de woorden zelf begrijpen.

The Business Translator garandeert dat enkel ervaren creatieve vertalers zich over uw opdracht zullen buigen. Ze hebben allen ervaring in de marketingwereld. We bieden vertalingen aan van commerciële teksten, reclamecampagnes, verpakkingen, brochures, catalogi enz.

U kunt contact met ons opnemen betreffende speciale prijzen en aanbiedingen via office(at)the-business-translator.com

News

2015-06-08 The Translator Group nu gecertificeerd conform ISO17100.: Per 1 juni wordt The Translator Group, één van de grootste vertaalbureaus in Europa, ...

  Lees meer...

2014-04-12 The Translator Group ontwikkelt zich steeds sterker en beter: De markt voor vertaaldiensten had in de laatste 24 maanden te kampen met stagnatie. ...

  Lees meer...

Waar kunt u ons vinden ?

Klantendienst Europa

Obere Balgenstrasse 3
CH-6062 Wilen
E-mail: office(at)the-business-translator.com
Skype: the-translator
Tel: +41 79 299 1311
E-mail: office(at)the-business-translator.com
Skype: the-translator