Bekentenis tot uitzonderlijke kwaliteit

Bekentenis tot uitzonderlijke kwaliteit

Bij The Business Translator bekennen wij ons uiteraard tot de handhaving van de hoogst mogelijke standaarden. Wij garanderen dat de kwaliteit van onze service uitzonderlijk is en kunnen zo de goede reputatie, waarop onze onderneming opgebouwd is, handhaven. En wat nog belangrijker is, onze klanten kunnen erop vertrouwen, dat ze altijd van hetzelfde serviceniveau zullen genieten. Dat betekent dat de documenten accuraat, consistent en in overeenstemming met het tijdschema van de klant, vertaald worden.

Wij bereiken de zelfopgelegde hoge standaarden door elke vertaling, die wij afleveren, zorgvuldig te controleren. Nadat uw document in de bestemmingstaal vertaald is, laten wij een tweede vertaler de vertaling proeflezen. Deze corrector is net zo gekwalificeerd als de oorspronkelijke vertaler. Hierdoor is gegarandeerd dat het afgeleverde definitieve document onberispelijk is, omdat het door moedertaalsprekers vertaald en gecorrigeerd werd. Onze EN-15038 en CAN/CGSB/131.10 certificatie geeft blijk van onze bekentenis tot het bereiken van de hoogst mogelijke kwaliteitsstandaarden. Wij gaan zelfs zover, dat wij voor elke klant een eigen specifieke terminologiedatabase aanmaken. Op die manier kunnen documenten altijd accuraat en consistent vertaald worden.

Onze hoogopgeleide vertalers hebben kennis van specifieke studievelden en zijn vertrouwd met industriespecifieke termen. Naargelang de aard van uw onderneming zullen wij de opdracht aan een vertaalteam geven, dat ervaring op dat specifieke terrein heeft.

The Business Translator is een wereldleider op het gebied van gecertificeerde vertaling. Onze staat van dienst, wat vertalingen van hoge kwaliteit betreft, spreekt voor zich.

News

2015-06-08 The Translator Group nu gecertificeerd conform ISO17100.: Per 1 juni wordt The Translator Group, één van de grootste vertaalbureaus in Europa, ...

  Lees meer...

2014-04-12 The Translator Group ontwikkelt zich steeds sterker en beter: De markt voor vertaaldiensten had in de laatste 24 maanden te kampen met stagnatie. ...

  Lees meer...

Waar kunt u ons vinden ?

Klantendienst Europa

Obere Balgenstrasse 3
CH-6062 Wilen
E-mail: office(at)the-business-translator.com
Skype: the-translator
Tel: +41 79 299 1311
E-mail: office(at)the-business-translator.com
Skype: the-translator