Professioneel werk tegen een faire prijs

Professioneel werk tegen een faire prijs.

Alles heeft zijn prijs - ook woordperfecte vertaling. Bij The Business Translator beseffen wij dat budgets en zakelijke middelen begrensd zijn. Om competitief te kunnen blijven volstaat het niet, vertaalwerk van de hoogste kwaliteit af te leveren - onze prijzen moeten eveneens attractief zijn.

In een tijd, waarin ondernemingen over de hele linie moeten sparen, zullen vertaalkosten uiteraard onder de loep genomen worden. Bij The Business Translator, passen wij permanent onze prijzen aan, om ervoor te zorgen dat ze altijd tot de meest competitieve prijzen op de markt behoren. Wij zijn ervan overtuigd dat onze service uitstekende waar voor het geld levert, zowel wat prijs als wat kwaliteit betreft. U kunt echter erop vertrouwen, dat wij nooit de kwaliteit van ons werk zullen compromitteren, om kosten te reduceren.

Wanneer u een snelle offerte nodig hebt, zullen wij prompt antwoorden en u een competitieve prijs, zonder verborgen extra kosten, geven. Wij zullen u geen cent meer berekenen dan onze offerte - en dat is een belofte. Professionele service en scherpe prijzen zijn standaard bij TBT, de mondiale vertaaldeskundigen.

News

2015-06-08 The Translator Group nu gecertificeerd conform ISO17100.: Per 1 juni wordt The Translator Group, één van de grootste vertaalbureaus in Europa, ...

  Lees meer...

2014-04-12 The Translator Group ontwikkelt zich steeds sterker en beter: De markt voor vertaaldiensten had in de laatste 24 maanden te kampen met stagnatie. ...

  Lees meer...

Waar kunt u ons vinden ?

Klantendienst Europa

Obere Balgenstrasse 3
CH-6062 Wilen
E-mail: office(at)the-business-translator.com
Skype: the-translator
Tel: +41 79 299 1311
E-mail: office(at)the-business-translator.com
Skype: the-translator