Service-efficiëntie

Service-efficiëntie

Bij TBT zijn wij ons uitermate bewust van het maxime, dat tijd geld kan zijn. Voor veel van onze zakenklanten is het dwingend noodzakelijk dat de documenten stipt geleverd worden - vaak op uitermate korte termijn. Omdat de businesswereld niet kan wachten, kunnen wij dit ook niet. Daarom bieden wij een ultrasnelle vertaalservice voor de bewerking van dringende documenten.

Wij garanderen uw vertaalaanvraag snel te beantwoorden, waardoor wij snel met het werk kunnen beginnen. Met een vertaalcapaciteit van 3,5 miljoen woorden per dag, hebben wij voldoende middelen, de businesswereld elke minuut en elk uur draaiende te houden. U kunt TBT-kantoren in de belangrijkste streken van de wereld vinden, waar ze 24/7 werken om allerlei soorten documenten in velerlei talen te vertalen.

Voor dringende teksten beijveren wij ons, u binnen een uur te antwoorden en het document zo spoedig mogelijk te bewerken. Bovendien zullen wij, wat te betaling van dringende opdrachten betreft, er altijd naar streven, een faire prijs aan te bieden. In gevallen, waarbij de tijd het belangrijkste is, kunt u ervan verzekerd zijn, dat wij de vertaling niet afraffelen en riskeren, afbreuk te doen aan de kwaliteit van het resulterende werk. Uw documenten zullen vertaald worden volgens dezelfde standaarden, die elke opdracht, die wij bewerken, karakteriseren.

Onze service is efficiënt en stelt uw onderneming in staat haar efficiëntie te handhaven, door documenten vlug en accuraat in een groot aantal populaire talen te laten vertalen.

News

2015-06-08 The Translator Group nu gecertificeerd conform ISO17100.: Per 1 juni wordt The Translator Group, één van de grootste vertaalbureaus in Europa, ...

  Lees meer...

2014-04-12 The Translator Group ontwikkelt zich steeds sterker en beter: De markt voor vertaaldiensten had in de laatste 24 maanden te kampen met stagnatie. ...

  Lees meer...

Waar kunt u ons vinden ?

Klantendienst Europa

Obere Balgenstrasse 3
CH-6062 Wilen
E-mail: office(at)the-business-translator.com
Skype: the-translator
Tel: +41 79 299 1311
E-mail: office(at)the-business-translator.com
Skype: the-translator